BİTLİS / HİZAN - Şht.Öğrt. A. Nafiz Özbağrıaçık Ortaokulu

Nis

#bitlisokuyor Etkinliği kapsamında okulumuzda  Kütüphane Haftası münasebetiyle öğrencilerimizin okuma bilinci kazandırmak amacıyla okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin bütün dünyaya duyurdukları "Çanakkale Geçilmez" sloganı öğrencilerimizin gözünden, sesinden ve kalbinden sahneye yansıdı.

Mrt

Okul Badminton Takımımız 24-27 Şubat tarihinde Muş'ta yapılan bölge yarışmalarında 2. olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi, antrenörümüz Asamet ASLAN'ı ve okul beden eğitimi öğretmenimiz Gökdeniz İnan'ı tebik eder, katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Şbt

2021-2022 yılı okul sporları kapsamında Tatvan İMKB İlkokulunda yapılan müsabakalarda okul satranç takımımız küçükler erkek genel kategorisinde il 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Şbt

2021-2022 yılı okul sporları kapsamında Bitlis Merkez Spor Salonunda yapılan müsabakalarda antrenörlüğünü Asamet Aslan beden eğitimi öğretmenliğini Gökdeniz İnan'ın yaptığı okul badminton yıldızlar erkek takımımız il 1. si olmuştur. Başarılarından dolayı öğrenci, öğretmen ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı ile 2030 yılına kadar trafik kazaları sonucu ölümlerin ve ciddi yaralanmaların %50 azaltılması, 2050 yılına kadar ise sıfıra indirilmesi genel hedefine ulaşılması için; 2021 ve 2023 yılları arasında yürütülen çalışmalar kapsamında Hizan İlçe Emniyet Amirliği Trafik Polisleri tarafından 13.12.2021 tarihinde okulumuzda seminer düzenlendi.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemalettin GÜNGÖR ve Şube Müdürümüz Sani DURMAZ 05.12.2021 Pazar günü okulumuzda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızı ziyarette bulundular. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ile görüşüp kursların gidişatı hakkında bilgi edindiler.  Öğrencilerimize derslerinde başarı dilediler. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin farkındalık günü olan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü okulumuz özel eğitim sınıfı tarafından düzenlenen program ile kutlandı.

Ara

Tatvan Gençlik Merkezi Spor Salonunda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 sezonu okullar arası müsabakaları düzenlendi. Okulumuz Badminton Takımı İl birinciliği aldı.

Kas

"Eserin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yılında minnet, saygı ve özlemle okulumuz öğrencilerinin hazırladığı bir törenle andık. Öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören büyük bir ilgi ile izlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan tören, öğrencilerimizin anlamlı ve etkili konuşması ile devam etti.

Kas

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kitap Hayattır Projesi" kapsamında sınıflarımızda okuma etkinliği yapıldı.

Kas

29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası okulumuzda degerli öğretmenlerimizin hazırladığı program ve etkinlikler ile kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı, hem de bayram tatili değerlendirildi.

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz arasında iletişimi güçlendirmek, 8. sınıf öğrencilerimizin moral ve motivasyonunun artırılması amacıyla spor etkinliği yapıldı.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

Mustafa Kemal ATATÜRK