BİTLİS / HİZAN - Şht.Öğrt. A. Nafiz Özbağrıaçık Ortaokulu

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı.

Ara

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır..." Mustafa Kemal Atatürk

Eğitim camiasının değerli öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümü duzenlenen anma töreniyle anıldı. Programda saygı duruşu ve bayrak töreni, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu, konuşmalar yapıldı.

Kas

Okulumuzda öğretmenlerimize yönelik "Değerler Eğitimi" konulu Okul Temelli Mesleki Gelişim Semineri düzenlendi.

Okul Rehber öğretmeniGülcan Keskin'nin düzenlediği eğitimin içeriğinde;

• Değerler Eğitiminin Önemi
  • Kök Değerler
  • Değerler Eğitimi Yaklaşımları
  • Değerler Eğitiminde Okul, Öğretmen ve Ailenin Rolü konularına değinildi.

Kas

Okulumuzda Emniyet Personellerinin katılımıyla Trafik Tedbirleri Eğitimi Okul Semineri yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda yapılan tören, öğrencilerimizin anlamlı konuşmaları, şiirleri ve  neşeli danslarıyla bayram havasında kutlandı.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Şube Öğretmenler Kurul Toplantısı okulumuz öğretmenler odasında değerli öğretmenlerimizin katılımıyla yapıldı. Toplantıda öğretim yılı değerlendirildi. Öğrencilerin genel durumu, sınava hazırlanması, hazırlık kursları, aile, sağlık, ekonomik, sosyo kültürel durumları vb. başlıklar görüşüldü.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemalettin GÜNGÖR ve Şube Müdürümüz Ertan DEMİR okulumuzu ziyaret gerçekleştirdiler.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı için açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına yönelik idare-öğretmen-veli ve öğrenci arasındaki koordinasyonu sağlamak amacıyla okulumuz öğretmenler odasında gerçekleştirildi.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanlığı Toplantısı okul müdürü Lokman EKİNCİ başkanlığında değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizin geniş katılımıyla ilçemiz Kültür Merkezi Konfarans Salonunda gerçekleşti.

Okul Müdürümüz okul ile aile işbirliğinin önemine değinerek başarı dileklerinde bulundu.

Eyl

Rehberlik servisi tarafından 5. sınıf öğrencilerine yönelik okula uyum ve tanışma etkinliği düzenlendi.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı okul müdürü Lokman EKİNCİ başkanlığında okulumuz değerli öğretmenlerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda yeni eğitim öğretim yılının planlaması ve değerlendirmesi yapıldı. Dönemimizin hayırlı olması, başarılı ve sağlıklı geçmesi dilekleriyle sona erdi.

Haz

2021-2022 Eğitim Ögretim yılı sonunda okulumuzda karrne sevinci yaşandı. Tum öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

May

Hikmet Kiler Vakfı ve Hikmet Kiler Fen Lisesinin düzenlemiş olduğu Matematik ve Fen Olimpiyatlarına katılım sağladık.

12 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenen yarışmada ilçemizi temsil ettik. Bu vesile ile öğrencilerimiz Fen Lisesi okul iklimini, eğitim ortamını görerek moral ve motivasyon kazandılar. Katılım sağlayan  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan-ı Şerif dolayısıyla Fen Bilimleri Dersinde "Tam Gölge" konusunda "Hacivat-Karagöz" gibi çeşitli gölge oyunları etkinlikler kapsamında gerçekleştirildi.